dimecres, 7 de maig del 2008

Xènia García i Laia Soler guanyadores de Concurs de Ràdio Caldes

El concurs ha servit per triar una nova sintonia i un nou logo per a l'emissora municipal

Dimecres 30 de maig al vespre la sala d'actes de l'Escola Municipal de Música Joan Valls va ser l'escenari de l'acte de lliurament dels premis de Ràdio Caldes. Aquesta iniciativa, organitzada per l'emissora municipal en col·laboració amb el Taller d'Art Municipal Manolo Hugué i l'Escola de Música, ha tingut com a principal objectiu trobar un nou logo i una nova sintonia per a la ràdio.

D'aquesta manera, un total d'onze alumnes del Taller d'Art van presentar les seves propostes per al logo i setze alumnes de l'Escola de Música la seva proposta de sintonia. Dos jurats formats per representants municipals i experts del món de la música i de l'art van ser els encarregats d'escollir els treballs guanyadors.

La Xènia Garcia, alumne de 3r de nivell elemental de l’Escola de Música, ha guanyat respecte la sintonia. I la Laia Soler alumne del Taller d’art ha guanyat respecte el logo.

Així doncs, dimecres el regidor de Cultura Pep Gaspar va entregar a Laia Soler el premi en haver estat escollida la seva proposta de logo com a la guanyadora de concurs. Tot seguit, la regidora de Joventut Montse Grau va entregar el premi de la sintonia a la guanyadora Xènia Garcia. Els dos premis van ser uns Ipods.

Un cop concedits els guardons, un grup d'alumnes de l'Escola de Música va interpretar la sintonia guanyadora i es va mostrar al públic assistent la imatge del logo guanyador. Posteriorment tots els participants del concurs van rebre com a obsequi un llapis de memòria i el regidor de Cultura va cloure l'acte agraint la col•laboració de les dues escoles, dels seus mestres i dels membres del jurat i explicant que "la sintonia i el logo passaran per l'adaptació d'algun professional per poder-se aplicar posteriorment però aquest procés es farà de manera consensuada amb les autores".

Tots els treballs presentats al concurs estaran exposats al vestíbul del Centre Cívic i Cultural fins al proper 16 de maig.

Font: Ajuntament de Caldes de Montbui

.