dimarts, 2 de desembre del 2008

Concert a Taunusstein - Abril i Maig 2009


Benvolguts pares i mares,

Per la present us comuniquem que ja està confirmat el viatge de l’orquestra conjunta de les dues escoles municipals de música (Caldes de Montbui i La Garriga) a la localitat alemanya de Taunusstein.
Per això volem començar, ja des d’ara, a posar fil a l’agulla i preveure tot allò que calgui per portar a bon terme aquest projecte.
Com ja sabeu, aprofitant els vincles de relació entre professors i els trets característics comuns de totes dues escoles, es va elaborar aquest projecte que consisteix en ajuntar dos grups instrumentals (un de cada escola) i preparar un repertori conjuntament.
A continuació us informem d’alguns temes importants:
DATES: (29) i 30 d’abril; 1, 2, 3 i 4 de maig
·Sortida en AUTOCAR la nit del dimecres 29
·Arribada a Taunusstein la tarda del dijous 30
·Estada, assaigs i concert els dies 1, 2 i 3
·Tornada la matinada del dilluns 4. Arribada a casa, cap al vespre

WEB: La pagina http://www.escolamusicalagarriga.cat/ i el blog de L´AMPA de Caldes http:// ampamusica.blogspot.com tindrà, molt aviat, un apartat especial dedicat al Projecte Taunusstein, on hi haurà la informació de tot el que vagi sorgint.

ASSAIG Per començar a treballar musicalment, hem previst un ASSAIG conjunt per al proper DISSABTE 13 DE DESEMBRE, de 16.30 a 19h (berenar inclòs) a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de la Garriga (Plaça del silenci).

AUTORITZACIÓ Us adjuntem el full d’autorització del vostre fill/a. Aniria bé retornar-lo emplenat el dia 13 de desembre en el transcurs de l’assaig.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament: Comissió del Projecte Taunusstein,
Novembre de 2008

FULL D’AUTORITZACIÓ

En/na:
En condició de pare, mare o tutor/a de:
Alumne/a de l’escola municipal de música de: CALDES DE MONTBUI / LA GARRIGA

L’AUTORITZO SI NO

A participar en les activitats i en la sortida/intercanvi a Taunusstein (Alemanya) els dies: 29 i 30 d’abril; 1, 2, 3 i 4 de maig.

Signatura

Si us plau, retorneu el full emplenat a la vostra escola de música, al més aviat possible.